Пържен патладжан с марината

15/07/2018
Gergana Tsvetanova
отGergana TsvetanovaГотвач32273401
"Мазнината от пържения патладжан най-добре се неутрализира с бира - само казваме "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 687
  • Преглеждания за месеца2417
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаният на резени патладжан се пържи от двете страни. Изважда се върху домакинска хартия да попие излишната мазнина.

Оцетът, солта и нарязаните чесън, копър и магданоз се смесват.

Пърженият патладжан се полива с маринатата.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!