Белтъчен омлет с моцарела и чоризо

15/07/2018
Величка Щърбанова
отВеличка ЩърбановаИноватор28913719131
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо146
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Моцарелата и твърдият кашкавал се настъргват на едро ренде. Поставят се в купа и към тях се прибавят белтъците и щипка сол. Разбърква се с вилица.

В тиган се разтопява кравето масло и щом се нагорещи, изсипваме приготвената смес.

Отгоре се нареждат слайсовете чоризо.

Поръсваме с накълцан зелен лук и оставяме омлета да се готви на умерена температура. Не се обръща.

В момента, в който краищата му придобият приятен златист цвят, омлетът е готов.

Сервирайте ястието топло, гарнирано със салата, каквато ви е по вкуса.

Рецептата е подходяща за режим на нисковъглехидратно-високомазнинно хранене.

Приятен апетит!подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар