Бърза торта Гараш

20/02/2013
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaЧирак26265080
"Торта Гараш е сред най-любимите ни торти, а когато се приготвя бързо - това може да бъде само повод да си отрежем още едно парче "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции14
Сготви+1 точки
35 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо239 817
  • Преглеждания за месеца8890
  • Преглеждания за седмицата133
  • Коментирана15 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена35

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте маслото със захарта и добавете при непрекъснато бъркане един по един жълтъците. Добавете какаото, разбъркайте и отделете половината от сместа за крем.

Към останалата половина прибавете смлените орехи и накрая леко разбъркайте с разбитите на сняг белтъци.

Изсипете сместа в подмаслена и набрашнена форма и изпечете платката в умерена фурна за около 30 минути.

Извадете тортата, оставете да се охлади и разделете на няколко блата - броят е по ваша преценка. Слепете блатовете с крем, отгоре намажете тортата с крем и украсете с настърган шоколад и счукани бадеми.подобни рецепти тук

5 37
4 13
3 16
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

ПетяРВ
ПетяРВ
11.09.2016 00:09
Изглежда страхотно!
1
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
04.05.2016 14:26
досега не ми се е получавала...да опитам ли и тази рецепта?
1
2
боби
боби
13.05.2013 21:46
на мен нешто не ми се получи рецептата не ми отговори на количеството
3
4

Виж всички коментари или напиши такъв