Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Картофи с воденички

Картофи с воденички

Виктория КонстантиноваВиктория Константинова
Мастър Шеф
5385k1k3k3
Картофи с воденички
Снимка: Виктория Константинова
1 / 2
25/07/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.

Необходими Продукти

  • картофи - 1.500 кг
  • пилешки воденички - 500 г
  • чесън - 7 скилидки
  • магданоз - 1 по - малка връзка
  • готварска сметана - 200 мл
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват и варят, като се оставят леко несготвени.

Воденичките се варят и се нарязват. Чесънът се изчиства и нарязва на колелца и магданоза се мие и нарязва на дребно.

По-добре е количеството да се раздели на 2 пъти. Слага се олио в дълбок тиган и се запържват воденичките, добавя се и картофът да се запържи и накрая чесънът.

Слага се сметаната и магданозът.

Готвят се за кратко време и се сервира.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Веселина Константинова
Веселина Константинова
Вики, поздравления! Интересно предложение! Изглежда вкусничко!
25.07.2018 18:08