Свински шишчета със зеленчуци

26/07/2018
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру206084776115
"Месо и зеленчуци - най ги обичаме в тази комбинация и на шишче "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо937
  • Преглеждания за месеца108
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на еднакви малки парчета като хапки. Поръсват се със сол, черен пипер, малко чубрица и заливаме с домашно вино.

Оставят се на хладно за 1-2 часа.

Зеленчуците се почистват и нарязват на парчета с големина долу-горе като месото.

На дървени шишчета се нанизва месо, като се редува с парченца зеленчук от чушка и лук. На всяко шишче нанизваме до 5-6 хапки от месото.

Загрява се скара и намазваме с мазнина скарата и месото. Печем равномерно от всички страни до апетитен цвят.

Сервираме с гарнитура от зеленчуци и чаша пиво!

Вкусно и лесно за приготвяне!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!