Доматена кремсупа с извара и босилек

10/08/2018
Моника Иванова
отМоника ИвановаНовак30845
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо129
  • Преглеждания за месеца128
  • Преглеждания за седмицата73
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука, морковите, чушката и чесъна на дребно.

В тенджерата задушаваме заедно със зехтина. Докато се обработва обелваме доматите и ги режем на малки кубчета.

Към задушените зеленчуци добавяме доматите заедно със солта, черния пипер и сухия босилек и оставяме да покъкри 5-10 мин, след което доливаме 1 л гореща вода и оставяме да къкри 50-60 мин.

След като махнем от котлона, оставаме да изстине, добавяме наситнените пресен магданоз и босилек и пасираме.

Поднасяме с 2-3 с.л. извара и листа пресен босилек.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар