Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Бирени Мезета»Панирани крилца със зеленчукова пикантина

Панирани крилца със зеленчукова пикантина

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
Панирани крилца със зеленчукова пикантина
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 3
05/09/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • пилешки крилца - 1 кг
  • универсална подправка - 1/2 пакетче пикантина
  • яйца - 2 бр.
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме пилешките крилца и измиваме добре. В съд счукваме яйцата, разбиваме ги и към тях добавяме универсална подправка пикантина.

Всичко това разбиваме добре и към него прибавяме крилцата. Оставяме така за около час.

На котлона поставяме тиган с олио и загряваме добре.

Вадим от маринатата пилешките крилца и поставяме в олиото. Пържим от двете страни.

Готовите крилца поставяме на кухненска хартия. Поднасяме топли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: