Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Разядка с печени чушки и рулца от раци

Разядка с печени чушки и рулца от раци

Виктория КонстантиноваВиктория Константинова
Мастър Шеф
5385k1k3k3
Разядка с печени чушки и рулца от раци
Снимка: Виктория Константинова
1 / 4
16/09/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
10

Необходими Продукти

  • печени чушки - 1 буркан
  • рулца от раци - 250 г
  • магданоз - 1/2 връзка
  • чесън - 4 скилидки
  • лют пипер - 1 ч.л. за шкембе
  • кориандър - 1 к.л.
  • галета - 2 с.л.
  • майонеза - 2 с.л.
  • хляб
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се пасират. Изсипват се в голяма купа.

Магданозът се измива и нарязва на ситно. Чесънът се почиства и нарязва. Един път през средата по дължина и на филийки.

Магданозът и чесънът се добавят към чушките. Прибавят се галетата, лютият пипер и кориандъра. Добавя се майонезата.

Рулцата от раци се режат на филийки. Добавят се в купата. Всичко се разбърква добре, докато всички съставки се разпределят равномерно навсякъде.

Получава се леко пикантна разядка.

Маже се на филийка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: