Пилешки пържоли в марината

03/03/2013
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Знаете ли как пилешките пържоли могат да станат още по-вкусни? Като ги мариновате в тази марината!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо26 357
  • Преглеждания за месеца437
  • Преглеждания за седмицата146
  • Рейтинг3,9 от 5

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 4 пържоли (от гърди)
  • джинджифил - 1 ч.л. сушен + 2 с.л. настърган пресен
  • чили сос - малко, на вкус
  • коняк - 2 с.л.
  • мляко - 3 с.л.
  • чесън - 1 - 2 скилидки
  • захар - 1 щипка
  • сол
  • черен пипер
  • бял пипер

Начин на приготвяне

Леко начукайте при нужда пилешките пържоли, като ги поръсите със сол, черен и бял пипер.

Разбъркайте до гъстота на каша коняка, млякото, чили соса с щипка захар, малко сол, пасираната скилидка чесън и пипер, както и джинджифила.

Намажете пържолките с помощта на четка или ръце. Оставете ги в покрит съд да престоят в хладилник 1 час.

След това загрейте скара, намазнете реотаните и изпечете пилешкото до готовност.

подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар