Агнешко по градинарски

06/03/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене100 мин.
Общо120 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 822
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 1 кг, на парчета
  • масло - 3 с.л.
  • лук - 3 с.л. нарязан ситно
  • домати - 2 броя, ситно нарязани
  • чушки - 1 чушка, нарязана зелена
  • зелен фасул - 200 г
  • грах - 150 г от консерва
  • тиквички - 1 брой, на кубчета
  • сол
  • черен пипер
  • копър
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете агнешкото в маслото, докато се зачерви, добавете лука и оставете така за 10 минути. Поръсете сол, черен пипер, добавете нарязаните домати, чушка, зеления фасул.

Захлупете съда и гответе на тих огън около 1 час. Щом месото омекне, прибавете граха и тиквичката. Оставете на огъня още 10-тина минути. Най-накрая поръсете с копър и магданоз.подобни рецепти тук

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар