Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кебап»Свински кебап с горчица и бяло вино

Свински кебап с горчица и бяло вино

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
6145k2k6k7
Свински кебап с горчица и бяло вино
Снимка: Нина Иванова Иванова
1 / 4
02/10/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Извинете, това уникално крехко свинско сами ли ще си го ядете или има и една порция за нас"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 700 г
  • горчица - 2 с.л.
  • бяло вино - 200 мл
  • чесън - 2 скилидки
  • зехтин - 1 с.л.
  • кимион - 1/2 ч.л
  • пипер - 1/2 ч.л. черен
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на хапки. Смесете горчицата с виното, зехтина, смления чесън, кимиона, черния пипер и солта.

Разбъркайте хубаво, за да се получи хомогенна смес.

Изсипете върху нарязаното месо и отново хубаво разбъркайте, за да се покрие месото добре.

Мариновайте в хладилника за около 2-3 часа. Загрейте фурната на 180°C.

Прехвърлете месото в йенска тава и изпечете за около 1 час.

Сервирайте свинския кебап с гарнитура по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: