Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Мариновани свински пържоли с кетчуп

Мариновани свински пържоли с кетчуп

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
6145k2k6k7
Мариновани свински пържоли с кетчуп
Снимка: Нина Иванова Иванова
1 / 3
02/10/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"По маринатата ще ги познаете, по това си личат най-крехките мариновани свински пържоли"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 3 бр. с кост (около 600 г)
  • сос - 2 с.л. соев
  • олио - 2 с.л.
  • сос уорчестър - 1 с.л.
  • сок - 1 ч.л. лимонов
  • захар - 2 ч.л. кафява
  • кетчуп - 2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесете соевия и лимоновия сос, соса Уорчестър, олиото, захарта и кетчупа.

Подредете пържолите в застлана с фолио за печене тава. Намажете ги с маринатата от едната страна.

Загрейте фурната на 180°C. Печете пържолите за около 25 мин.

Извадете тавата, обърнете свинските пържоли и намажете с останалата марината.

Печете още 25 мин.

Поднесете с гарнитура по желание

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: