Стек Антоанет

09/10/2018
Храна за Душата
отХрана за ДушатаДарт Вейдър1175
"Приготвен за кралица - сега вече и вие може да му се насладите "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо481
  • Преглеждания за месеца480
  • Преглеждания за седмицата95
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Пригответе маринатата за месото от равни количества мед, балсамов оцет и зехтин.

Обезкостете свинските котлети. Овкусете със сол и черен пипер и ги потопете в маринатата.

Разполовете прасковите, без да ги белите. Отстранете костилките и нарежете на четвъртинки.

Запечатайте котлетите в силно загрят тиган със зехтин. Добавете парчетата праскови вътре. Налейте бялото вино. Добавете и стръкчетата индрише и розмарин.

Поръсете отгоре с настърган кашкавал и хлебни трохи и поставете ястието във фурната.

Печете във предварително загрята фурна с нагряване само отгоре на 180°C за 12-15 минути, докато хрупкавата коричка придобие златист цвят.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!