Домашна пилешка шунка

10/10/2018
Таня
отТаняМастър Шеф129313818223
Приготвяне10 мин.
Готвене120 мин.
Общо130 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо43
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките обезкостени бутчета, както и гърдите, нарязваме на кубчета.
Обелваме чесъна и намачкваме с преса.

В съд поставяме намачкания чесън както и пилешкото.

Поръсваме всичко това с подправките и желатина, като ги разбъркваме много добре.

За обвивката използваме ядливо колагеново фолио, върху което разпределете месото.

Увиваме, така че да предадем формата на колбас.

Стягаме с някаква мрежа или дебел конец.

Можем да изпечем или да сварим.

Ако печем, времето е 2 часа при температура от 95 градуса.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!