Разядка Циганка

10/10/2018
Добър апетит!
отДобър апетит!Помощник Готвач9581501
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо263
  • Преглеждания за месеца262
  • Преглеждания за седмицата63
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Червените чушки и патладжанът се изпичат на фурната до омекване. Като преди тази термична обработка, патладжанът се нарязва, посолява и се оставя за 20 мин в гевгир, за да изтече горчивата вода.

Лукът се нарязва на ситно, изпечените зеленчуци също се нарязват на не много едро.

Чесънът се втрива с помощта на вилица със сол на вкус.

Доматът се нарязва на кубчета.

Всички тези продукти се смесват и се овкусява с олио на вкус.

Идеално се съчетава и когато се овкусява с оцет и олио.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!