Агнешко с домати и лук

20/08/2012
Лилио
отЛилиоНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 038
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета и го запържете в тенджера с олиото. Поръсете с черен пипер и сол. Като се зачерви, залейте с 2 чаши гореща вода и захлупете. Варете на слаб огън, докато месото омекне.

Прибавете изчистения и нарязан на едро лук, червения пипер и ситно нарязаните домати. Варете, докато омекне лука.

Прибавете размитото с няколко лъжици студена вода брашно и след като ястието заври отново, го оставете няколко минути на огъня.

Малко преди да го снемете, прибавете ситно нарязаните копър и магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар