Винен кебап

12/03/2012
от ВаленаНовак
"Винен кебап с телешко - ястие за ценители!"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5-6
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо30 870
  • Преглеждания за месеца176
  • Преглеждания за седмицата91
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Месото се почиства от костите и се нарязва на малки парчета, след което се задушава в мазнината заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на кубчета целина и моркови.

Когато омекнат месото и зеленчукът, се прибавят доматеното пюре, брашното и червеният пипер.

Ястието се залива с бульона от костите (или гореща вода) и виното, посолява се и се оставя да ври на тих огън заедно с дафиновия лист и черния пипер.

След свалянето му от огъня се поръсва със ситно нарязания магданоз.
подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 11
4 2
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

никнай
никнай
31.01.2016 22:06
Класика - няма забележки.
0
0
мария
мария
02.09.2013 23:25
аз слагам и гъбки,обичам вкуса им във винения кебап
2
0
кики
кики
23.02.2013 18:23
охр много е вкусно!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти