Кебап

24/01/2010
от МарянаНовак
"Обядът за семейството е готов! Заповядайте на масата!"
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 198
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • телешко месо - 800 г
  • картофи - 5 бр.
  • лук - 3 глави
  • корени за супа - 1 връзка
  • черен пипер - 5 зърна,
  • дафинов лист - 1 бр.
  • вино - 1 ч. ч.
  • вода - 2 ч. ч.
  • мас - 1/2 ч. ч.
  • брашно - 1 с. л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки късчета, лукът - на ситно, обелете чесъна и картофите. Сложете всички продукти в тенджерата под налягане.

Захлупете и варете около 1 ч. на тих огън. Свалете от огъня и като се намали налягането, отворете капака.

Пасирайте с вилица единият картоф и зеленчуците за супа, за да стане гъст сосът.подобни рецепти тук

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Таня
Таня
17.04.2015 22:14
Маряна, Рецептата Ви е много схематична, непълна и неясна. Моля, уточнете я. Иначе, с класически продукти.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв