Маслини яхния по златоградски

18/03/2013
Стела
отСтелаНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 959
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сгорещената мазнина и малко вода се задушава на слаб огън ситно нарязаният лук до златисто оцветяване. При непрекъснато бъркане се прибавят брашното и веднага след него обелените и настъргани домати. Тиквичката се нарязва и се прибавя също.

Заливат се с топла вода и варенето продължава на слаб огън до омекването на лука. Накрая се прибавят маслините и нарязаният на ситно магданоз. Варенето продължава още 5 минути.
подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар