Пуйка по болонски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Пуйка по болонски1 / 2
22/12/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Пуйка, масло и кашкавал - истинска кулинарна оргия"

Необходими Продукти

  • пуешко месо - 1 кг.
  • яйца - 1 бр.
  • галета
  • шунка - 200 гр.
  • кашкавал - 200 гр.
  • масло - 80 гр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бялото месо на птицата се реже на порции, очукват се, овалват се в яйце и в галета.

Пържат се на силен огън.

Веднага се покриват с по парче тлъста шунка, резен кашкавал и парченца масло и се запичат в гореща фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: