Кисело зеле с наденица

20/03/2013
Димо Ставрев
отДимо СтавревНовак
"Знаете ли какво е кулинарен Параграф 22? Когато киселото зеле се приготвя заради наденицата, а наденицата - заради киселото зеле "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 246
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте мазнината и запържете в нея главата скълцан лук. След малко добавете накълцаното ситно кисело зеле и разбъркайте добре. оставете под капак да се готви, докато поспихне.

От време на време разбърквайте. След това овкусете с всички подправки и прехвърлете в тава. Сложете го да се пече за около 30-40 минути под фолио.

След това махнете фолиото и подредете надениците отгоре. Върнете във фурната и печете до готовност на надениците.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар