Руло от пилешко бутче

20/05/2009
Грозданка
отГрозданкаНовак
"Готови ли сте за гурме приключения с пилешко месо?"
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 175
  • Преглеждания за месеца82
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • пилешко месо – бутчета 4 бр.
  • моркови – 4 бр.
  • чесън – 4 скилидки
  • майонеза – 4 с. л.
  • магданоз – 1 връзка
  • гъби - 200 гр.
  • кашкавал – 4 с. л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутчетата измийте, подсушете и отделете костта, така че кожата да остане цяла.

Морковите настържете на едро, чесъна нарежете на дребно, магданоза на ситно, гъбите на сламки.

Месото от бутчето посолете, сложете равен слой чесън, намажете с част от майонезата, поръсете с пипер. Равномерно сложете моркови, кашкавал, гъби, в тесния край сложете магданоз и завийте на руло.

Вържете рулцата с конец, намажете с останалата майонеза и запечете във фурната за 40 минути до образуване на златиста коричка.

При сервиране свалете конеца, нарежете рулцата на резени с дебелина 1 см.

подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар