Бързи гювечета

11/11/2007
Боби
отБобиНовак
"Гювечето е много бърз вариант за приготвяне на вечеря, особено след дълъг и изтощителен работен ден, а също така е и добър вариант да употребите излишни продукти в хладилника. Ето ви един прекрасен вариант"
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо100 369
  • Преглеждания за месеца482
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана15 пъти
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • кренвирши – 6 бр.
  • колбас - наденица 2 бр.
  • сирене – 350 гр.
  • кашкавал – 200 гр.
  • яйца – 6 бр.
  • доматен сок – 1 ч. ч.
  • олио – 3 с. л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Редим във всяко гювече натрошено сирене, кренвирша и наденицата, нарязани на кубчета или кръгчета, доматен сок и отгоре чукваме 1 яйце.

Върху него настъргваме кашкавал.

Поливаме с лъжицата малко олио. Така приготвените гювечета печем до порозовяване и сервираме топли.

подобни рецепти тук

5 12
4 6
3 3
2 4
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Катя Благоева
Много добре се е получило!
1
1
никнай
никнай
26.02.2016 20:28
Гювечето е съдината в която се приготвя ястиято което както и пицата е от няколко основни продукта и останалото е фантазия.

Всеки според вкусът си но хайде не се престаравайте с коментари от рода на "прекрасна рецепта", "мого вкусна манджа" и подобни. На тая рецепта едно "добре е" или "става" е достатъчно.

Задавам въпрос -Боби, наденицата е колбас а кренвирша какво е?
2
5
blaga
blaga
29.01.2016 17:27
Прекрасни рецепти и често ги правя .
1
3

Виж всички коментари или напиши такъв