Бързи гювечета

от БобиНовак
11/11/2007
"Гювечето е много бърз вариант за приготвяне на вечеря, особено след дълъг и изтощителен работен ден, а също така е и добър вариант да употребите излишни продукти в хладилника. Ето ви един прекрасен вариант"
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+2 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
Статистика
  • Преглеждания общо87 358
  • Преглеждания за месеца937
  • Преглеждания за седмицата400
  • Коментирана15 пъти
  • Рейтинг3,9 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • кренвирши - 6 бр.
  • колбас - наденица 2 бр.
  • сирене - 350 гр.
  • кашкавал - 200 гр.
  • яйца - 6 бр.
  • доматен сок - 1 ч. ч.
  • олио - 3 с. л.

Приготвяне

Редим във всяко гювече натрошено сирене, кренвирша и наденицата, нарязани на кубчета или кръгчета, доматен сок и отгоре чукваме 1 яйце.

Върху него настъргваме кашкавал.

Поливаме с лъжицата малко олио. Така приготвените гювечета печем до порозовяване и сервираме топли.

[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 11
4 5
3 3
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
katq
katq
15.05.2016 01:57
Много добре се е получило!
1
0
никнай
никнай
26.02.2016 20:28
Гювечето е съдината в която се приготвя ястиято което както и пицата е от няколко основни продукта и останалото е фантазия.

Всеки според вкусът си но хайде не се престаравайте с коментари от рода на "прекрасна рецепта", "мого вкусна манджа" и подобни. На тая рецепта едно "добре е" или "става" е достатъчно.

Задавам въпрос -Боби, наденицата е колбас а кренвирша какво е?
0
3
blaga
blaga
29.01.2016 17:27
Прекрасни рецепти и често ги правя .
1
3
Деси Маринова
Бързо рецепта за едно импровизирано гювече, може да не е най-традиционната, но е бърза и вкусна.
0
0
Черната Перла
Черната Перла
14.03.2015 14:45
Не всичко заедно
1
0
Стеф
Стеф
10.11.2013 17:43
Съгласна съм с РУМИ !
1
1
musaebeiliev
musaebeiliev
13.10.2013 19:03
ем направи си
1
0
Ути
Ути
24.09.2013 18:01
Много вкусна манджа! Ха наздраве!
2
1
руми
руми
18.09.2013 18:03
стига с тия негативни коментари
на който му е тъпо,да измисли нещо умно,да го сготви и после да плямпа,ааааа,писна ми да чета такива коментари
срам нямате....
6
0
Цвети
Цвети
18.09.2013 14:47
Ми на мен пък не беше никак тъпо!
И вместо така да коментирате кое е "тъпо" и кое "остро" по-добре го подминете като не ви допада на вкус, отколкото да не оцените труда на човека, които го е написал. Всеки си търси и си чете и готви това, което му харесва. Само ограничени хора могат да пишат такива коментари като вас "специалистите"!
5
0
Ваня
Ваня
05.05.2014 09:51
Съгласна съм с теб Цвети и не разбирам защо е нужно да се пишат такива коментари! Толкова ли е трудно да зададеш въпрос относно рецептата, ако нещо не ти е ясно или да благодариш за идеята и труда на хората, които са я написали. Моите наблюдения са, че има много потребители, които сега се учат и навлизат в готварството и точно такива лесни рецепти биха им били в полза.
Поздравления и благодаря на автора!
8
0

Най-популярните рецепти от категорията

Подобни и изпробвани

Избрани

Gotvach.bg във Фейсбук

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с