Бързи гювечета

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Бързи гювечета1 / 5
11/11/2007
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
6
"Гювечето е много бърз вариант за приготвяне на вечеря, особено след дълъг и изтощителен работен ден, а също така е и добър вариант да употребите излишни продукти в хладилника. Ето ви един прекрасен вариант"

Необходими Продукти

  • кренвирши - 6 бр.
  • колбас - наденица 2 бр.
  • сирене - 350 гр.
  • кашкавал - 200 гр.
  • яйца - 6 бр.
  • доматен сок - 1 ч.ч.
  • олио - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Редим във всяко гювече натрошено сирене, кренвирша и наденицата, нарязани на кубчета или кръгчета, доматен сок и отгоре чукваме 1 яйце.

Върху него настъргваме кашкавал.

Поливаме с лъжицата малко олио. Така приготвените гювечета печем до порозовяване и сервираме топли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
512
46
33
24
11
Дай твоята оценка: