Зеленчуци по китайски

от ЖоржинаНовак
28/10/2010
"Тайната на вкусните зеленчуци по китайски е разкрита! Подробности четете в рецептата!"
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо32 983
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4,7 от 5

Необходими Съставки

  • зелен фасул - 200 гр
  • праз - 1 стрък
  • моркови - 1 - 2 бр.
  • чушки - червени 1 бр.
  • чушки - зелени 1 бр.
  • гъби - печурки - малки 100 гр.
  • олио - 2 с. л.
  • соев сос - 1 - 2 с. л.
  • сос - лют 2 - 3 капки или Табаско
  • сусам - 1. с. л.

Начин на приготвяне

Нарязват се зеленчуците на тънки дълги ивички.

В дълбок тиган се слага малко олио, запържва се първо морковите за 1 мин , после праза, след това чушките прибавят се още соевия сос и още малко олио.

Накрая се добавят зеления фасул и гъбите. Поръсва се със сусама и се слага малко лют сос на вкус.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни Рецепти