Руло Мозайка

02/04/2013
Пламен
отПламенНовак3514
"Пъстра кулинарна музайка, който впечатлява с вкус и аромат "
Приготвяне35 мин.
Готвене45 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо29 067
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете каймата с настъргания лук, 2 яйца, млякото, содата, галетата, кимиона (или подправка за кайма), чубрица, пипер и сол на вкус, царевицата, нарязаните на дребно кренвирши, маслини, краставички и моркови. Разстелете.

В средата сложете 3 сварени яйца, парченца кашкавал и топено сирене и гъбите, задушени предварително в малко масло.

Поръсете с нарязан магданоз и завийте на стегнато руло.

Прехвърлете го в намаслена тава, сипете към чаена чаша вода, покрийте с фолио и печете на 200 градуса.

Към края на печенето махнете фолиото да се запече отгоре рулото. Извадете го от фурната и го поръсете с настърган кашкавал.
подобни рецепти тук

5 8
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

гергова
гергова
27.11.2013 12:59
най-добре да се намажат стените с галета и никаква вода.става страхотно в кексовата форма
3
0
нина
нина
27.11.2013 12:30
много бях заинтригувана,направих го и се разцепи през средата когато обърнах формата,едва го събрах да го допека
1
0
Пламен
Пламен
28.04.2013 09:02
Да точно така както обясни Даниела02!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв