Гювечета

11/11/2007
от ИлкаНовак
"Много си ги уважаваме гювечетата, казваме ви, много. По-малко от две гювечета не хапваме на ядене "
Приготвяне15 мин.
Готвене6 мин.
Общо21 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо88 663
  • Преглеждания за месеца1796
  • Преглеждания за седмицата289
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • домати – 100 гр.
  • сирене – 100 гр.
  • шунка – 80 гр.
  • гъби – 50 гр.
  • чушки – 2 - 3 бр.
  • колбас - луканка – 200 гр.
  • кашкавал – 100 гр.
  • яйца – 2 бр.
  • люти чушки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

На дъното на гювечето се слагат доматите, нарязани на дребни кубчета, може и малко зехтин, после сиренето/натрошено/, шунката, гъбите, печените чушки и луканката, като всичко е нарязано на дребно.

Настъргва се кашкавала отгоре, яйце, по желание люта чушка и се пече за 5 - 6 мин. в микровълнова печка.

подобни рецепти тук

5 10
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

радмила
радмила
02.03.2012 08:51
чудесни ястия
1
1

Виж всички коментари или напиши такъв