Пица Пеперони

06/04/2013
Пламенот ПламенНовак
"Италианска класика, за чието приготвяне задължително трябва да се снабдите със салам Пеперони!"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25 850
  • Преглеждания за месеца170
  • Преглеждания за седмицата26
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,1 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От готовото тесто разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.

Нарязваме салама, маслините и моцарелата. Върху тестото слагаме доматения сос, маслините и моцарелата.

Добавяме настъргания кашкавал и отгоре подреждаме нарязания салам.

Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса около 15-18 минути.подобни рецепти тук

5 18
4 8
3 8
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Памела
Памела
03.02.2014 16:52
Аз смятам че е прекрасна пица коитоя прави направо е великолетна.
4
0

Виж всички коментари или напиши такъв