Плескавица в було

08/11/2015
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор9049293
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 094
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се поръсва с подправките и лука и се омесва. Оставя се да отдъхне 2 часа в хладилник, след което пак се омесва.

Поделя се на четири части. Във всяка от тях се поставя парче кашкавал и се оформя голямо и плоско кюфте.

Така получените плескавици се опаковат в було и се пекат от двете страни на намазнена със сланина скара. Поднасят се с пържени картофи или свежа салата.подобни рецепти тук

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар