четвъртък, 24 юли

Свински винен кебап

Публикувана от:
Видяно: 85 861 пъти
Националност: Българска Кухня
Категория: Свинско
Рецепта за Свински винен кебап
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции3

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • лук - 2 глави
  • вино - 1 ч.ч. червено
  • домати - 1 с.л. доматено пюре
  • сол
  • червен пипер
  • черен пипер
  • дафинов листа - 2 - 3 броя
  • магданоз - накълцан за гарниране

Приготвяне на Свински винен кебап

Месото се нарязва на кубчета. Лукът, нарязан на ситно, се запържва, добавя се червеният пипер. Изсипва се месото и се пържат още малко.

Долива се виното, а след малко ястието се залива с вода и доматено пюре.

Подправя се със сол, дафиновите листа и зърната черен пипер. Оставете месото да се задушава, докато сосът се редуцира на половина.

Поднесете с наситнен магданоз.

3.8 от 44 Гласа

Отзиви (6)

  • 0
    0
    Отговор
    Лори

    2014-04-18, Оценка 5 от 5 за Свински винен кебап

    супер се получи :)
  • 1
    0
    Отговор
    Таня

    2013-10-03, Оценка 5 от 5 за Свински винен кебап

    Недев, малка част от бутилката е за ястието ( в рецептата си пише кога се добавя ) другата част е за след това ( при консумирането) !
  • 1
    1
    Отговор
    сабина

    2013-10-03, Оценка 5 от 5 за Свински винен кебап

    ястието е чудесно!!!
  • 1
    0
    Отговор
    Ewil

    2013-04-11, Оценка 3 от 5 за Свински винен кебап

    Здравейте :)

    Колко мазнина?
    Колко вода?
    Колко червен пипер?
  • 4
    0
    Отговор
    недев

    2012-02-07, Оценка 4 от 5 за Свински винен кебап

    кога се поставя виното или то е за след това
  • 1
    0
    Отговор
    Силвия

    2011-06-15, Оценка 4 от 5 за Свински винен кебап

    Много вкусна и лесна рецепта.

Вкусна и оригинална рецепта за Свински винен кебап. Не намерихте това което търсите? Разгледай останалите рецепти за Свински винен кебап. Изпробвани рецепти от българската и чужда кухня. Съвети как да сготвим Свински винен кебап в Готвач.бг - твоят кулинарен портал с безброй ястия, вкусотии, съвети и идеи от нашите автори, на едно място.