четвъртък, 17 април

Свински винен кебап

Публикувана от:
Видяно: 83 383 пъти
Националност: Българска Кухня
Категория: Свинско
Рецепта за Свински винен кебап
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции3

Необходими Продукти
  • свинско месо - 500 г
  • лук - 2 глави
  • вино - 1 ч.ч. червено
  • домати - 1 с.л. доматено пюре
  • сол
  • червен пипер
  • черен пипер
  • дафинов листа - 2 - 3 броя
  • магданоз - накълцан за гарниране

Приготвяне на Свински винен кебап

Месото се нарязва на кубчета. Лукът, нарязан на ситно, се запържва, добавя се червеният пипер. Изсипва се месото и се пържат още малко.

Долива се виното, а след малко ястието се залива с вода и доматено пюре.

Подправя се със сол, дафиновите листа и зърната черен пипер. Оставете месото да се задушава, докато сосът се редуцира на половина.

Поднесете с наситнен магданоз.

3,8139534883721 от 43 Гласа
1
0
Отговор
Таня

2013-10-03, Оценка 5 от 5 за Свински винен кебап

Недев, малка част от бутилката е за ястието ( в рецептата си пише кога се добавя ) другата част е за след това ( при консумирането) !
1
1
Отговор
сабина

2013-10-03, Оценка 5 от 5 за Свински винен кебап

ястието е чудесно!!!
1
0
Отговор
Ewil

2013-04-11, Оценка 3 от 5 за Свински винен кебап

Здравейте :)

Колко мазнина?
Колко вода?
Колко червен пипер?
4
0
Отговор
недев

2012-02-07, Оценка 4 от 5 за Свински винен кебап

кога се поставя виното или то е за след това
1
0
Отговор
Силвия

2011-06-15, Оценка 4 от 5 за Свински винен кебап

Много вкусна и лесна рецепта.
  • Още Вкусни Рецепти

  • Нови
  • Ястия за деня
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани

Вкусна и оригинална рецепта за Свински винен кебап. Не намерихте това което търсите? Разгледай останалите рецепти за Свински винен кебап. Изпробвани рецепти от българската и чужда кухня. Съвети как да сготвим Свински винен кебап в Готвач.бг - твоят кулинарен портал с безброй ястия, вкусотии, съвети и идеи от нашите автори, на едно място.