Свински винен кебап

19/05/2011
Иларияот ИларияМастър Шеф / Автор
"Най-лесния начин да си направиш Винен Кебап в къщи. Любима рецепта на мнозина!"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+2 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо161 347
  • Преглеждания за месеца551
  • Преглеждания за седмицата208
  • Коментирана7 пъти
  • Рейтинг3,8 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г
  • лук - 2 глави
  • вино - 1 ч.ч. червено
  • домати - 1 с.л. доматено пюре
  • сол
  • червен пипер
  • черен пипер
  • дафинов листа - 2 - 3 броя
  • магданоз - накълцан за гарниране

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на кубчета. Лукът, нарязан на ситно, се запържва, добавя се червеният пипер. Изсипва се месото и се пържат още малко.

Долива се виното, а след малко ястието се залива с вода и доматено пюре.

Подправя се със сол, дафиновите листа и зърната черен пипер. Оставете месото да се задушава, докато сосът се редуцира на половина.

Поднесете с наситнен магданоз.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 17
4 17
3 11
2 5
1 3
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

sstefank66
sstefank66
13.02.2016 18:46
super stana,ideialnoe
2
1
Лори
Лори
18.04.2014 19:58
супер се получи :)
4
5
Таня
Таня
03.10.2013 20:07
Недев, малка част от бутилката е за ястието ( в рецептата си пише кога се добавя ) другата част е за след това ( при консумирането) !
3
1

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти