Фермерска закуска

04/02/2010
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"И фермерите ще ви кажат, че здравословната, богата и вкусна закуска е най-важното ядене за деня, за да имате сили да работите "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 535
  • Преглеждания за месеца96
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Варите картофите 30 минути. Белите ги под студена вода и оставяте да истинат. Нарязвате ги.

В голям тиган запържвате бекона, нарязан на кубчета до прозрачност, добавяте нарязаните картофи. Пържите докато леко покафенеят.

Междувремено смесвате яйцата с млякото и солта. Разбърквате с шунката нарязана на кубчетата, нарязвате доматите на тънки парчета, ситно нарязания праз, грахта и ги прибавяте към яйчената смеска. Заливате с получената смеска картофите в тигана.

Поръсете със ситно нарязаният чесън.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 6
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

никнай
никнай
29.01.2016 03:13
По начина по който е представена рецептата е някакъв безслислен бъркоч - в тоз случай важи максимата "малкото е повече". С малко повече фантазия може да мине на омлет (ако не се бърка) или за бъркани яйца с месо и заленчуци.
И в никакъв случай неможе времето да ти е 30 минути при полижение че само картофите ги вариш толкова а после трябва да ги белиш и режеш.Да неговорим че имаш още губене на време с рязането на бекона, шунката и белене и рязане на доматите и всичко това трябва да се запържи което също е време. Дори и да имаш 6 ръце немошеш всичко да е готово за 30 минути ...
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв