Кордон бльо по руски

21/05/2013
Наташа
отНаташаНовак
"Разчистете масата и направете място на този специалитет от Руската кухня "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 983
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе шницелите от телешко месо като леко ги начукате и след това ги натриете със сол и черен пипер на вкус, добавете листата див чесън.

Разстелете подправения шницел на масата. Поставете отгоре лист шунка, добавете парченце топено сирене /може и триъгълно, за мазане/. Притиснете сиренето леко, за да го сплескате.

Прегънете шницела на две, така че топеното сирене да остане по средата. Забодете с клечка за зъби за да запази формата.

Разбийте хубаво яйцата. Потопете последователно шницелите първо в брашното, после в яйцата и най-накрая в галетата.

Изпържете в сгорещеното масло и поднесете с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 7
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар