Боб с кисело зеле

от ЯнаНовак
02/09/2009
"Това е ключът към щастието и дълголетието - проста, но вкусна храна, приготвена с много любов, консумирана с удоволствие!"
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции4
Сготви+2 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо40 019
  • Преглеждания за месеца167
  • Преглеждания за седмицата78
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4,1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Зелето се нарязва на ситно и се слага в тенджера заедно с малко олио и кисел сок от зелето докато омекне. Когато е готово се дърпа в единия край на тенджерата и в другия се слага малко брашно което се запържва за 1 мин. Добавя се и червения пипер и джоджена и се бърка добре.

Зелето се смесва с предварително сварения вече бял боб и се оставя на слаб огън за около 40 мин.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 9
4 2
3 1
2 2
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Деси Маринова
Майка ми го прави по този начин, вече и аз. Само трябва да се внимава със солта, защото зелето само по себе си е достатъчно солено, поне за мен.
0
0
Николай
Николай
17.03.2012 18:15
Това е основната зецепта,която не се променя.
4
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти