Унгарски меден сладкиш

03/06/2013
от TeDiToНовак
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 235
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставете маста да се отпусне на стайна температура. Разбийте захарта и маста енергично, докато не побелее. Добавете яйцето и предварително затопления мед.

Като бъркате непрекъснато добавете млякото. Към сместа започнете да добавяте постепенно брашно (което сте пресели предварително с канела и сода бикарбонат).

Добавяйте брашно докато не получите средно твърдо тесто. Изсипете сместа в предварително намаслен и набрашнен съд, наръсете с натрошените орехови ядки и печете до готовност в умерена фурна.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар