Будапещенски медальон

13/06/2013
Ани Василева
отАни ВасилеваНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 456
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото и запържете в него ситно нарязания лук, докато не стане прозрачен. Добавете червен пипер на вкус, говеждите кости и вода, колкото да ги покрие. Посолете и варете 45-50 минути на умерен огън под похлупак.

Сгорещете олиото и запържете в него нарязаната на ситно сланина. Когато се запържи равномерно сложете малко от костния бульон и зеленчуците, без граха, нарязани ни ситно. Сега е момента да добавите и гъшия дроб. Пържете до покафеняване на зеленчуците.

Последно сложете граха и задушавайте до омекването им.

Нарежете говеждото филе на филийки с дебелина 2 см. Запържете ги в силно сгорещена мазнина.

Поднесете филето върху канапе от зеленчуци.подобни рецепти тук

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!