Яхния с чушки

18/06/2013
от Димитрина КостоваНовак
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 852
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Задушете ситно нарязаните лук и моркови в мазнина, докато поомекнат. След това добавете скълцания чесън и ги разбъркайте с червения пипер.

Прибавете почистените и пасирани домати и подправки (без сол) на вкус. След като доматите се редуцират леко, долейте гореща вода на око.

Добавете обелените и нарязани чушки и доварете, докато отново се редуцира. Накрая сгъстете ястието с размитото в малко вода брашно и посолете на вкус.

Запържете яйцата на очи върху сух тиган и ги нарежете на парченца. Добавете в ястието, добавете скълцания магданоз и е готово за поднасяне, след като малко изстине. При поднасяне може да гарнирате със сирене.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни Рецепти