Карпачо от червено цвекло

19/06/2013
Slaveq
отSlaveqНовак
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 628
  • Преглеждания за месеца115
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете червеното цвекло без да го белите. Увийте главите във фолио и пъхнете да се изпекат за 50 минути на 190 градуса.

Оставете леко да се охладят, обелете ги и пак оставете да изстинат на пълно. Нарежете на възможно най-тънки филийки, като е най-удобно да използвайте специално ренде или резачка.

Разбъркайте горчицата, мед, зехтина, сол, половината лимонов сок и полейте подреденото в чиниите цвекло.

Пасирайте магданоза и босилека със зехтина. Върху цвеклото сложете по шепа рукола, отгоре сирене и напръскайте с билковия зехтин.

Бон Апети!подобни рецепти тук

5 9
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар