Бяла тарама

Elena TodorovaElena Todorova
Готвач
9497534k
Бяла тарама1 / 4
21/06/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Чуден тарама хайвер, който традиционно се поднася с топло препечено хлебче"

Необходими Продукти

  • хайвер - 200 г тарама
  • хляб - 250 г
  • зехтин - 200 г
  • лимони - 2 бр. изстискани
  • лук - 1 глава
  • маслини - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете лука и го разбийте в хаванче заедно с хайвера до получаване на хомогенна смес.

Хлябът се накисва за кратко във вода, след което се изважда и се поставя върху салфетка, за да се отцеди. Накъсва се на малки парченца и постепенно се добавя към хайвера и лука.

Последно се добавят зехтинът и лимоновият сок.

Гарнира се с маслини и се поднася с препечен хляб.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Сиа
Сиа
2 лимона са много,иначе рецептата е добра
22.06.2013 10:15