Сръбски шишове

26/06/2013
Асен Костадинов
отАсен КостадиновНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 464
  • Преглеждания за месеца97
  • Преглеждания за седмицата23
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското месо, пилешкото филе и бекона на кубчета и ги слагаме в подходяща дълбока купа. Овкусяваме ги със сол, черен пипер, счукан чесън и малко олио, след което ги прибираме поне за 12 часа в хладилник.

Зеленчуците нарязваме на квадратни парчета. Нанизваме вкусни шишове като редуваме парче месо, чушка, бекон, лук, пилешко, чушка и т.н. докато не нанижем всички продукти.

Пече се на силно загрята скара от всички страни, като се обръща често за да се изпече равномерно.подобни рецепти тук

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Pressy
Pressy
25.03.2016 11:08
Ммм...изглеждат страхотно..Допи ми се биричка,само като ги гледам. Ще ги изпробвам задължително още довечера,хи-хи.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв