Сладки пържени филийки

26/06/2013
Катерина
отКатеринаНовак1
"Открихме перфектната сутрешна или следобедна закуска, която може да приготвите за минути Вадете моливите и записвайте ..."
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 396
  • Преглеждания за месеца76
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В по-плосък съд (за предпочитане, за да може да топите филийките) счупвате яйцата, добавяте захар на вкус (ако искате да са по сладки повече захар), добавяте и 4-те с.л. кисело мляко.

Разбърквате хубаво сместа и топите филийките и от двете страни. В тиган с малко олио ги запържвате леко до зачервяване.

При мен се получаваше така, че почти на всяка филийка добавях олио, защото те поемат, а за следващите не оставя и тогава започват да изгарят. Бон Апети ! :)

П.С. Аз ги приготвям за закуска или пък за следобед. :)подобни рецепти тук

5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Габриела
Габриела
14.08.2013 12:16
Вкъщи ги правим без кисело мляко и стават страхотни :)захарта не пречи при пърженето :)
0
0
Ини
Ини
30.07.2013 11:03
Ако махнете кората на филийката и както искате с или без мляко ги изпържете. Още горещи потопете в сироп или разтвор на захар и вода по ваше желание ще направите много добър десерт. Струва ми се,че идеята да се пържи със захар не е много добра в този случай.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв