Топчета от риба тон

03/02/2012
nadq
отnadqНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене8 мин.
Общо28 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 294
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • риба - тон - 2 консерви 500 гр.
  • риба - сьомга - филе пушено 100 гр.
  • яйца - варени 4 бр.
  • орехи - счукани 1/2 чаша
  • соев сос - 2 - 3 капки
  • олио - 1 с. л.
  • хрян - 1 ч. л. консервиран
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцедете рибата тон от соса и натрошете на парченца. Отделете на сварените яйца жълтъците от белтъците и претрийте на ситно ренде. Отцедете хряна.

Рибата тон, жълтъците, хряна, половината от орехите, соевия сос, маслото и ситно нарязаното филе от сьомга, разбъркайте. От приготвената смес оформете топчета, колкото орех.

Настърганите белтъци смесете с останалите орехи и в тази смес оваляйте топчетата.

Наредете върху чиния и украсете с магданоз.
подобни рецепти тук

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар