Мързелив сладкиш

16/07/2013
Росица Иванова
отРосица ИвановаЧирак26254836
"Бърз и вкусен сладкиш, който се топи в устата. Този сладкиш го научихме от главната ни редакторка, която от време на време ни глези с него. Просто рядко има време за друго "
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо227 948
  • Преглеждания за месеца4333
  • Преглеждания за седмицата92
  • Коментирана23 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички сухи продукти без канелата и ги разбъркайте.

Рендосайте ябълките и ги объркайте с канелата и захарта.

Започнете да редите в правоъгълна тава - тънък ред суха смес, малко масло, ред ябълки и така още 2 реда.

Отгоре завършете с грис и полейте с разтопено масло. Аз обичам да добавям и малко ябълков сок.

Пъхнете сладкиша да се пече в умерено загрята фурна до зачервяване.подобни рецепти тук

5 16
4 11
3 4
2 2
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Елена Кавак
Елена Кавак
05.09.2016 11:40
Не можах да разбера ябълковия сок от къде се получава - от настърганите ябълки или още ябълки трябва да се имат предвид за да се получи и той.
4
1
Марока
Марока
05.09.2016 08:33
Не разбрах от рецептата две неща:1. къде се слага карамелизираната захар?
2.Как така отгоре на сладкиша се слага грис?Та нали и той влиза в състава на сухите съставки? Уточнете, моля!
14
3
Ani Petrova
Ani Petrova
09.07.2016 23:37
Receptatt e mnogo negramotno napisana ako vaobshte e napisana.Nyam ali nai posle tezi koito postvat recepti v tazi web starnica da napishat obyasneniyatat kato horata ili vaobshte da ne pishat nishto.
Nyakolko pati se opitavah da prigotvya nyakoi nehsta ot tozi website no stanah dostoini samo za bokluka. Poveche ne bih riskuvala da napravya neshto ot tyk.
11
2
Ani Petrova
Ani Petrova
22.09.2016 02:03
Aman ot takiva kato teb cats22bg koito vse mnogo znayat i samo tolkova" ymni" che vse akal davat. Opitai se da pishesh na latinica. Povecheto ot receptite ne sa pisani ot hora koito sa go opitali a ot profesionalisti koito gotvyat za drugite.
4
2
cats22bg
cats22bg
04.09.2016 21:04
Относно неграмотното писане, не виждам друго, освен вашето!! То бива бива, ама е срамота голяма жена да е неграмотна, да оставим и писането на маймуница
13
1

Виж всички коментари или напиши такъв