Супа от джанки

18/07/2013
от DimoНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 559
  • Преглеждания за месеца179
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете почистената лобода и я попарете с вряща вода. Отцедете и сложете да се вари в подсолена вода заедно с мазнината, джанките и ситно нарязания лук.

Добавете ориза към края и след 10-тина минути снемете от котлона. Застройте я с разбитите яйца и кисело мляко и поръсете обилно с магданоз или копър.

По желание може да запържите лука преди да го добавите към супата.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар