Пълнени Фаршировани Яйца

14/02/2012
Д.Николова
отД.НиколоваНовак
"За партита, купони или при специални поводи - лесна рецепта за пълнени яйца "
Приготвяне15 мин.
Готвене8 мин.
Общо23 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 995
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

  • яйца – 10 бр.
  • гъби – 100 гр.
  • лук – 1 глава
  • масло – 20 гр.
  • майонеза – 2 с. л.
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Твърдо сварените яйца се разрязват по дължина на две.

Лукът и гъбите се режат на ситно и се задушават в маслото. Оставят се да изстинат. Към тях се прибавят стритите жълтъци, майонезата и подправките.

Разбърква се добре. С шприц се пълнят белтъчните половинки.

подобни рецепти тук

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар