Пикантни заешки бутчета

03/08/2013
от МарианаНовак
"Заешкото си иска майстор, затова ние планираме да участваме само в яденето "
Приготвяне15 мин.
Готвене55 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 365
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пуснете фурната да се загрява до 200 градуса. През това време смесете зехтина и горчицата и с получената смес намажете подсушените заешки бутчета.

Сложете ги в подходяща тавичка, овкусете с мащерка и розмарин, залейте с бялото вино и бульона и изпечете в загрятата фурна за 40-45 минути.

Готовите бутчета извадете в затоплена чиния и покрийте с фолио за 15 минути за да се задушат.

Сварете макароните според упътването им. Отцедете ги от водата.

Съда, в който сме пекли бутчетата поставете на котлона. Сипете вътре сметаната и кипнете на умерен огън. Оставете за 2-3 минути, след което отстранете от котлона и застройте с разбития жълтък.

Поднасяме заешките бутчета върху канапе от макарони /или картофи/ и заливаме с ароматен сос.подобни рецепти тук

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар