Телешко месо с червено вино

Elena TodorovaElena Todorova
Готвач
9497534k
Телешко месо с червено вино1 / 2
20/08/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • телешко месо - 600 г
  • олио - 5 - 6 с.л.
  • лук - 4 - 5 глави
  • червено вино - 1 1/2 ч.ч.
  • дафинов лист - 1 бр.
  • черен пипер - 5 - 6 зърна
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме телешкото месо на кубчета и го запържваме в сгорещеното олио от всички страни до зачервяване.

Добавяме и едро нарязания лук, овкусяваме със сол, черен пипер, дафинов лист и наливаме червеното вино.

Захлупваме ястието и го задушаваме около 40 минути на тих огън.

Поднасяме с гарнитура варен ориз или задушени картофи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Цвети Атанасова
Цвети Атанасова
Страхотна рецепта! Бързо, лесно и невероятно вкусно!
12.11.2013 01:13
1