Заешка чорба

от dafowaНовак
19/05/2009
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4-5
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
Статистика
  • Преглеждания общо12 213
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4,5 от 5

Необходими Съставки

  • заек - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • моркови - 1 бр.
  • домати - 3 бр.
  • масло - 1 с. л.
  • яйца - 1 бр.
  • фиде
  • магданоз
  • сол

Приготвяне на Заешка чорба

Чорбата може да се приготви от див или питомен заек. Изкисвате месото 6 - 12 часа в равни части вода и оцет, а след това го сварявате в подсолена вода.

Обезкостявате, прибавяте ситно нарязания зарзават, заливате с бульона и доварявате. Малко преди да свалите чорбата от огъня, добавете фидето и маслото.

Застройте с яйце.
[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Най-популярните рецепти от категорията