сряда, 25 май

Заешка чорба

19/05/2009
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции4-5
Изпрати Заешка чорба
до име:
до имейл:
от име:
от имейл:
Прати
Статистика
  • Споделяния
  • Харесвания
  • Преглеждания общо12 014
  • Преглеждания за месеца90
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4,5 от 5

Необходими Продукти

  • заек - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • моркови - 1 бр.
  • домати - 3 бр.
  • масло - 1 с. л.
  • яйца - 1 бр.
  • фиде
  • магданоз
  • сол
Сготви+2 точки
Бъди първият, който ще ползва новата опция тук.

Приготвяне на Заешка чорба

Чорбата може да се приготви от див или питомен заек. Изкисвате месото 6 - 12 часа в равни части вода и оцет, а след това го сварявате в подсолена вода.

Обезкостявате, прибавяте ситно нарязания зарзават, заливате с бульона и доварявате. Малко преди да свалите чорбата от огъня, добавете фидето и маслото.

Застройте с яйце.
[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Най-популярните рецепти от категорията

Избрани

Подобни и изпробвани

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още рецепти с

Домашна и уникална рецепта за Заешка чорба. Не намерихте това което търсите? Прелисти останалите категории за Заешка чорба. Вкусни рецепти от нашенската и интернационална кухня. Препоръки за готвенето на Заешка чорба в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с множество рецепти, вкусотии, съвети и заръки от нашите автори, на едно място.