Свински ребра по мадридски

22/08/2013
Василева
отВасилеваНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 194
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на ситно пресния магданоз и чесъна и го смесваме със зехтина и останалите подправки. Добавяме и ситно нарязаната люта чушка и разбъркваме.

С получения сос щедро натриваме свинските ребра и ги оставяме поне 1 час в хладилник за да се мариноват.

Поставяме ребрата в тавичка, заливаме с остатъка от соса, 1 к.ч. гореща вода и печем до готовност на 180 градуса.

Поднасяме с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Ники
Ники
19.09.2013 16:14
Много лесна рецепта и изглеждат чудесно на снимката!
0
0
Гергана Иванова
Гергана Иванова
19.09.2013 13:28
Уникални са
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв