Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Ребърца»Свински ребра по мадридски

Свински ребра по мадридски

Elena TodorovaElena Todorova
Готвач
9497534k
22/08/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свински ребра - 4 бр.
  • зехтин - 4 с.л.
  • чесън - 2 скилидки
  • дафинов лист - 1 бр.
  • чушки - 1 бр. люта
  • магданоз
  • майорана
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на ситно пресния магданоз и чесъна и го смесваме със зехтина и останалите подправки. Добавяме и ситно нарязаната люта чушка и разбъркваме.

С получения сос щедро натриваме свинските ребра и ги оставяме поне 1 час в хладилник за да се мариноват.

Поставяме ребрата в тавичка, заливаме с остатъка от соса, 1 к.ч. гореща вода и печем до готовност на 180 градуса.

Поднасяме с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ники
Ники
Много лесна рецепта и изглеждат чудесно на снимката!
19.09.2013 16:14
Гергана Иванова
Гергана Иванова
Уникални са
19.09.2013 13:28