Телешки рулца с горчица

26/08/2013
Adeline
отAdelineНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 879
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете телешкото каре на тънки правоъгълни парчета. Намажете всяко парче с 1 ч.л. горчица. Отгоре посипете със ситно нарязаните пресни гъби. Навийте на руло и фиксирайте с клечки за зъби.

Подредете телешките рулца в подходяща тава. Загрейте тиган и разтопете маслото. В силно сгорещеното масло запържете ситно нарязаната глава лук и бекона, нарязан на парченца. Когато лукът омекне добавете и брашното. Запържете още 1-2 минути, след което сипете нарязаните консервирани домати. Разбъркайте и кипнете.

Варете доматения сос на тих огън до сгъстяване. Свалете от огъня, претрийте го през цедка и върнете обратно на котлона. Добавете захарта и останалите подправки и кипнете отново.

Залейте телешките рулца с доматения сос, покрийте тавата с фолио и заречете 60 минути в загряна на 180 градуса фурна, като от време на време обръщате рулцата.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар